Werkwijze

Het Haircraze stappenplan naar een mooi haarwerk

1

Een intakegesprek is geheel vrijblijvend.
Plan deze eerste afspraak bij voorkeur ruim voor de eerste chemobehandeling. Indien nodig kom ik bij je thuis of in het ziekenhuis. Je krijgt dan alle informatie over de mogelijkheden, levertijden en kosten en ik beantwoord je vragen.

2

Bij de tweede afspraak heb ik een aantal haarwerken die we gaan passen. Het gaat hierbij vooral om de pasvorm en de gewenste kleur. De lengte en styling van het haarwerk kunnen later worden aangepast. Het haarwerk van je keuze kan 4 weken vrijblijvend gereserveerd worden.

3

Bij de derde afspraak knippen we je eigen haar af en maken we het haarwerk passend. We oefenen het op- en afzetten. Je krijgt dan samen met het haarwerk de juiste onderhoudsproducten, de standaard en de onderhoudsvoorschriften mee naar huis, zodat het haarwerk ook mooi blijft.

 
4

Na een week hebben we telefonisch contact om je ervaringen met het haarwerk te bespreken. Misschien heb je nog vragen of wil je een keer samen het haarwerk wassen zodat je leert om het haarwerk in optimale conditie te houden.

5

Na ongeveer 2,5 maand geven we het haarwerk een onderhoudsbeurt. Ik bekijk dan ook of er nog herstelwerk of nieuwe producten nodig zijn.

 

Onderhoudscontract haarwerk

Draag je langdurig of blijvend een haarwerk of pruik, dan is het ook mogelijk om hiervoor bij mij een onderhoudscontract af te sluiten.

Vragen of problemen?

Heb je tussentijds vragen of problemen met je haarwerk, bel me dan gerust. Ik probeer je altijd zo snel mogelijk te helpen.