Synthetische haarwerken en pruiken zijn niet van echt haar te onderscheiden zolang ze goed onderhouden worden. Synthetisch haar is makkelijker in onderhoud en valt na het wassen altijd mooi in model. Bovendien is synthetisch haar sneller leverbaar. Daar staat tegenover dat je haarwerken van echt haar precies zo kunt bestellen als je het zou willen. Echt haar is ook heel mooi om als klein stukje op een dunner wordende plek te bevestigen.

Voor een persoonlijk gesprek wil ik graag even de tijd nemen en privacy bieden onder het genot van een kopje koffie. Als je even belt voor een afspraak, kan dat altijd binnen 3 werkdagen.

Ja, in principe wel, mits het goed is aangemeten en afgeleverd. Al blijft het toch een hulpmiddel en niet je eigen haar.

Dat hangt af van het gebruikte materiaal. Echt haar moet je weer in model föhnen, maar bij synthetisch haar mag dit beslist niet. Synthetisch haar kan schroeien en smelten en zal helemaal uit model gaan door het föhnen.

Laat het onderhoud van synthetisch haar liever door Haircraze uitvoeren.

Je krijgt hier van mij uitgebreid advies over en ik geef je ook de informatie mee naar huis. 

Dat is geen probleem, alleen vervelend voor jou. Laat een synthetisch haarwerk gewoon opdrogen, het zit dan vanzelf weer in model. Een haarwerk van echt haar mag je weer in model föhnen.

Als je eigen haar terugkomt zal het nog heel broos zijn en soms krullen. Dit verandert na verloop van tijd weer. Het haarwerk zit dan niet meer zo stevig en zal gaan schuiven. Maar het kan helaas ook zijn dat je haar niet of minder vol teruggroeit.

Als het haarwerk of de pruik nog niet geknipt of op maat gemaakt is, neem ik hem gewoon terug en zijn er geen kosten aan verbonden.

Als de pasvorm goed is, kan dit in principe niet. Bij twijfel kunnen we het ook nog altijd vastmaken met klemmetjes of dubbelzijdige tape.

Bij dagelijks gebruik en een goede verzorging wel 6 tot 12 maanden. Maar dat hangt ook af van hoe je ermee omgaat en hoe intensief je het haarwerk draagt.

Elke vrouw heeft recht op een basisvergoeding. Afhankelijk van je zorgverzekering kun je bovendien recht hebben op een vergoeding vanuit de aanvullende verzekering. Ik wil dat graag voor je nakijken.

Mannen krijgen bij de meeste zorgverzekeraars geen vergoeding voor haarwerk.

Als je een legitimatiebewijs, zorgpasje en de verwijskaart van de arts meeneemt, dan kan ik de vergoeding voor je opzoeken. Je bent echter tot niets verplicht.

Load More