Geen fotobeschrijving beschikbaar.

Hallo allemaal

Ik zag dat de laatste nieuwsbrief alweer een tijdje geleden was.

Nou weet iedereen dat ik in een turbulente stroom terecht ben gekomen. En die dendert nog effe door. Op dit moment ben ik thuis met een lichte longontsteking die maar niet wil overgaan. Maar we hopen het beste.

Dit jaar hadden we twee actie’s

In november kon u iemand opgeven om in het zonnetje te laten zetten. Dat was met stip op 1 door de lezers Renee Heinemans.

Moeder Anita van der Linde: Ik gun het mijn dochter Renee Heinemans, ik wilde eerst mijn moeder in het zonnetje zetten daar ze samen met mijn vader, broer en kinds mij steunen tijdens mijn ziek zijn en herstel. Mijn moeder staat niet graag op de voorgrond, daarom dat ik Renee in het zonnetje wil zetten. Ondanks dat ze pas 14 jaar is is ze al twee jaar mijn maatje, mijn zonnetje in huis. Staat altijd voor mij klaar en niets is haar teveel.
Renee is een lieve, zorgzame, meelevende meid.
Ik ben super trots op haar en ook op mijn beide zonen Michel en Gus.

29 april heb ik mijn schuld bij haar ingelost en haar in het zonnetje gezet. Het was een mooie dag.

In februari kon u een formulier invullen om een mooie rose smeg blender te winnen. 2 april was hij gewonnen door Ivonne Feller Bouverie.

Ook ik werk mee aan doneerdag 4 feb 2026. Iedereen die zijn haren wilde gaan laten doneren kan op deze dag zijn haren gratis laten knippen. Zodat we dan een mooie collectie vlechten mogen afknippen voor De Nederlandse Haarstichting

Ik ben Naychoo en ik doe mee met de *haardonatiechallenge omdat ik de wereld graag een stukje mooier wil maken. En ik ben benieuwd hoe ik er uitzie met lang haar.’ #tweevliegenineenklap
*Met mensen uit heel Nederland gaan we ons haar laten groeien tot 4-2-2026. We organiseren een haardonatie-event en knippen dan met zijn allen ons haar. En dat allemaal gratis!
Doe jij ook mee?

Dit gaat een hele mooi dag worden met nog een aantal verrassingen waarover later meer.

Ik hoop dat jullie af en toe toch naar mijn website kijken en Social Media voor de laatste nieuwtjes. Er staan ook weer een paar mooie interviews op van Yasmine, Jacqueline en Marie-Jose.

Heel veel leesplezier, en hopelijk zien we elkaar snel weer.
Groetjes Esther en Vaoske