Warm welkom

Esther heb ik als kapster leren kennen toen zij nog bij een kapsalon in Eijsden werkte. Wij hadden meteen een klik en toen zij haar eigen kapsalon startte ben ik haar al snel gevolgd als klant. Binnenlopend in haar kapsalon voelde ik mij meteen welkom. Niet alleen door het prachtige pand, maar zeker ook dankzij de warme ontvangst door Esther. De sfeer bij Haircraze is fijn en intiem (voordeel van een kleine salon) en de naam doet haar werk eer aan want het mag bij Esther ook soms wel een beetje ‘gek met haren’.

Styling op maat

Esther begrijpt altijd goed wat ik wil qua kapselkeuze. Zij luistert naar mijn ideeën, komt zelf met ideeën (volgens de laatste trends) en geeft mij professioneel advies om mijn droomkapsel te realiseren. Het resultaat is altijd precies wat ik voor ogen had…of juist niet! Want dan verrast Esther mij weer met een kapsel dat ik niet zelf had kunnen bedenken.

Kwaliteit hoog in het vaandel

Esther gaat nooit voor minder dan perfectie. Zij gebruikt kwalitatief goede producten en besteedt aandacht aan elk detail. Dat is wat Haircraze echt onderscheidt. Want ‘als mijn haar maar goed zit’, klopt bij mij helemaal. Sterker nog, Haircraze is mijn geheime wapen voor een geweldige kop haar!