Ik ben via mijn tante bij Esther terecht gekomen. De eerste keer was gelijk thuiskomen bij haar, je voelt je gelijk op je gemak. Esther geeft je advies en vraagt of dat goed is. Ik laat het altijd aan haar over of dat nu knippen of verven is dat maakt niets uit. Ik ben tot op heden heel tevreden over mijn kapsels. Thuis kan ik dat gemakkelijk zelf doen doordat het goed geknipt is.

Door mijn enthousiasme wou mijn dochter Gigi ook door haar geknipt worden. Gigi heeft vrij dik haar en wat krullend. Esther heeft een cursus krullen knippen gevolgd dus dat was voor Gigi haar heel fijn. Ze had ook hoofdhuid problemen en dan weet Esther ook wat er gedaan kan worden. We zien een afspraak bij Esther als een gezellig en relax uitstapje. Gigi gaat niet altijd mee maar mijn vriendin wel. Esther volgt ook regelmatig cursussen waardoor ze ook van de nieuwste trends op de hoogte is. Wij verheugen ons altijd om naar haar toe te gaan. Ik zou zeggen ben je op zoek naar een kapper die je begrijpt, adviseert, de tijd neemt voor je en voor een gezellige behandeling zorgt, ga dan naar Esther (Haircraze).