Beste klanten,

Het is een tijdje geleden dat jullie van mij een nieuwsbrief hebben ontvangen. We hebben nogal een jaar achter de rug. Maar ondanks alles kan ik toch met trots zeggen dat mijn salon al 10 jaar bestaat. En ondanks corona nog steeds groeit.

* Ik kon ook weer open na de sluiting van Covid

* Ben naar Top Hair Dusseldorf geweest voor nieuwe idee├źn op te doen.

* Heb een twee daagse Curl Cutting level 1 en 2 gedaan.

En het jaar is nog niet om. Ik blijf er alles aan doen om te blijven groeien en mezelf te ontwikkelen.

 Ik werk met ontzettend veel plezier en passie aan mijn salon en ik ben dan ook trots dat u elke keer weer kiest voor een bezoek aan mij.

Tot op heden heb ik geen grote prijsstijgingen doorgevoerd. Dit in tegenstelling tot mijn kosten ten opzichten van productinkoop, educatie etc. die wel ieder jaar zijn gestegen. Daarom ben ik op dit moment dan ook genoodzaakt de kosten te verhogen.

Door deze prijsstijging kan ik de best mogelijke kwaliteit blijven waarborgen, mijzelf blijven vernieuwen en ontwikkelen zodat u nog vele jaren van de kwaliteiten binnen Haircraze kunt genieten.

Ik hoop op uw begrip en zie u graag bij uw volgende bezoek.

Tot snel bij Haircraze

Esther en Vaoske