Ingrid (49) en Kelly (21) Geelen:

Deze kapsels lukken thuis ook weer fatsoenlijk

Door de manier van knippen heeft Ingrid Geelen mooi wat slag in het haar. “Esther  

kijkt altijd hoe mijn haar van zichzelf valt en knip daarnaar. Ze geeft altijd haar eerlijke mening. Zelfs als ik die eigenlijk niet wil horen. Want de krullen die ik graag wil, zullen bij mij  nooit zo uitpakken, weet Esther uit ervaring. Had mijn kapper van vroeger me daarvoor ook maar gewaarschuwd. Esther zorgt dat mijn kapsels thuis ook zonder te veel moeite fatsoenlijk lukken. En ze zegt het ook als ik er zelf iets meer moeite voor moet doen. Dat totale advies van je kapper is erg belangrijk.”

‘Doe maar iets’ zou ik nergens anders durven zeggen
Ingrids dochter Kelly wil het liefst elke zes weken een totaal ander kapsel. Soms heb ik een fotovoorbeeld bij me en vindt Esther dat bepaalde details beter anders kunnen bij mij. Bij Esther kan ik ook gewoon zeggen: doe maar iets. Ik laat me graag verrassen. Esther mag bij mij alles doen, behalve verven. Nergens anders zou ik dat zo durven zeggen. Drie jaar geleden had ik nog heel lang haar. Dat was ik beu. Om het te kunnen doneren moest ik het nog een tijd laten doorgroeien, maar daarna was ik dolblij dat Esther het afknipte.”