Nieuws

Haircraze gaat samenwerken met visagiste Nicolle Retz

Haircraze gaat in de toekomst samenwerken met een visagiste Nicolle Retz. Beide partijen hebben onlangs een aantal pilots samen gedaan en zijn zeer tevreden over het Galaverloop en het behaalde resultaat, waardoor besloten is om de samenwerking te intensiveren. Dat houd in dat er op korte termijn voor tieners een mooie aanbieding komt voor haar en make-up speciaal voor de aankomende gala-avonden van school.  Nieuwsgierig naar een preview: Kijk dan op de fotopagina van deze website.

Punten sparen bij Haircraze

Vanaf nu is het mogelijk om punten te sparen bij Haircraze, voor iedere bestede Euro ontvang je 1 punt. Met deze punten kun je sparen voor gratis producten uit het eigen assortiment. Vraag de voorwaarde bij je eerste volgende kappersbezoek aan Haircraze.

Pin automaatpinlogo

Heeft u bij een bezoek aan Haircraze geen contactgeld op zak, géén nood! Bij Haircraze kunt u ook pinnen.

 

Deelname nederlandse Haarstichting

De Haarstichting heeft een prachtig project opgestart, waarmee ze financieel minder bedeelde vrouwen met borstkanker aan een prachtig haarwerk helpen. Hiervoor zijn ze begonnen met het inzamelen van haardonaties, zodat er kosteloos haarwerken kunnen worden aangeboden aan vrouwen die kaal zijn geworden door de behandeling van borstkanker en zelf geen geld hebben om een mooi haarwerk aan te schaffen. Ik ben bereid om mensen die hun haar (een vlecht of staart van minimaal 25 cm) willen doneren aan de Haarstichting/Haarbank te knippen met 50% korting!

Een klacht over Haircraze?logo_sgc Wat nu?

Haircraze is aangesloten bij de onafhankelijke Stichting Geschillencommissies voor Consumentenzaken (SGC) en werkt volgens de Algemene Voorwaarden Uiterlijke Verzorging. Heeft u een klacht waar u met ons niet uit komt, dan kunt u bij De Geschillencommissie terecht. Het doel van deze commissie is om geschillen tussen consumenten en een ondernemer op een goede, snelle en eenvoudige manier op te lossen. De Geschillencommissie is erkend door de overheid waardoor een betrouwbare procedure en objectieve beslissingen gewaarborgd zijn. Meer informatie en de Algemene Voorwaarden vindt u op: www.anko.nl/voorwaarden.

Cadeautip: De Haircraze Kadobon

Wilt u een goede vriend(in) of familielid verrassen met een origineel cadeau? Dan is een Haircraze Kadobon een leuk idee! Met de Haircraze Kadobon bepaald u zelf de waarde van uw kado. De bon is inwisselbaar voor zowel de producten als de knip-, verf- of styling beurten. Verwen en verras u vriend(in) of familielid met een Haircraze Kadobon!